Julkisivuremontti

Viihtyisä ja vedoton koti | Tampere, Pirkanmaa

Pisa Saneeraus tekee julkisivuremontteja Tampereella ja Pirkanmaan alueilla erityisesti rivi- ja omakotitaloihin. Useissa vanhemmissa taloissa eristeiden kunto on huono ja ne ovat painuneet rakenteiden välissä. Tällöin myös rakenteet ovat kylmiä ja lattioilla huomaa vedon tunteen. Yleensä julkisivuremonttia tehdessä lisäämme taloon eristeitä ja teemme asiakkaan toiveiden mukaisen viimeistellyn puuverhouksen. Julkisivuremonttiin kuuluvilla parannuksilla koti saadaan jälleen lämpimäksi ja ryhdikkään näköiseksi.

Säästä energiaa ja rahaa julkisivuremontin avulla

Kun julkisivuremontilla kodin eristykset paranevat, myös lämmityskustannukset pienenevät. Tällöin säästyy huomattava määrä energiaa ja rahaa. Huolitellun näköisessä talossa on mukava asua, mutta julkisivuremontti ei tuo pelkästään siisteyttä ja ulkonäköä talolle vaan todellista hyötyä sen asukkaille!

Erilaisia paneelimalleja, kysy myyjiltämme lisää ja miettikää yhdessä mikä olisi sopiva vaihtoehto teidänkin taloonne! Yhteistyössä Stark!

Ammattitaitoiset maalaustyöt

Ovatko talosi maalipinnat kuluneita tai aiheuttaako vanha väri puistatuksia? Kutsu paikalle Pisa Saneeraus ja saat talollesi kauniin uuden maalipinnan! Teemme maalaustöitä pääasiassa Tampereen sekä koko Pirkanmaan alueella.

Uusi puuverhous tai peltikaton pintakäsittely auttavat suojaamaan talon pintaa ympäristön rasituksilta, kuten kosteudelta, auringon ultraviolettisäteilyltä, sinistäjä-, home- ja lahottajasieniltä. Nykyiset värijärjestelmät mahdollistavat satojen ja jopa tuhansien värien käytön, joten jokaiseen väritoiveeseen löytyy mieluinen ratkaisu. Ennen varsinaista maalaustyötä autamme mielellämme valitsemaan juuri Sinun kotiisi ja talosi ympäristöön sopivan värin.

Maalaustyöt kohteen mukaan

Teemme maalaustöitä ensisijaisesti rivitaloihin ja omakotitaloihin, mutta tilausten mukaan myös muuallekin. Maalaustyöt kannattaa aina antaa ammattilaisen tehtäväksi, niin lopputulos on kestävä ja silmiä hivelevän kaunis! Pisa Saneerauksen työntekijät ovatkin alan parhaimpia osaajia, josta todisteena on muun muassa Menestyjä Yritys 2015 -palkinto.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoa!