Kattoremontti Tampereella, muualla Pirkanmaalla sekä Hämeenlinnassa

Huolellinen suunnittelu on kattoremontin perusta 

Olisiko kattoremontti tarpeen Tampereella, muualla Pirkanmaalla tai kenties Hämeenlinnan seudulla? Olet oikeassa paikassa! Me Pisa Saneerauksella ymmärrämme huolellisen suunnittelun ja työn merkityksen. Koska jokainen kattoremontti on yksilöllinen, asiantuntijamme tulevat aina paikan päälle tutustumaan remonttikohteeseen ennen remontin aloittamista. Tällöin pystytään tekemään myös tarkat mittaukset ja suunnitelmat. Kattoremontista puhuttaessa toimialueemme ulottuu Tampereelta aina koko Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen, mm. Hämeenlinnan, alueelle, joten ota yhteyttä ja kutsu meidät käymään!

Kartoituskäynnin jälkeen asiantuntijamme käy kanssasi läpi muun muassa kattoremontin ratkaisutavan, rakenteet, asennettavien tuotteiden ominaisuudet ja aikataulun. Kun olet hyväksynyt katon rakennusratkaisut, sinulla on kattava kuva koko kattoremontin läpiviennistä ja tiedät miten asiat etenevät. 

Kattoremontti ammattitaitoisella toteutuksella luo kestävän lopputuloksen

Heti kun olet hyväksynyt kaikki kattoremontin vaiheet ja materiaalit, teemme tarvittavat tuotetilaukset välittömästi. Tuotteet toimitetaan asianmukaisesti suojattuna pihaasi yleensä kaksi viikkoa ennen työn aloittamista. Tällä varmistetaan aikataulussa pysyminen ja työt päästään aloittamaan sovittuna ajankohtana. Kattoremonteissa käyttämämme tuotteet ovat tarkoin testattuja, joten ne ovat kestäviä ja laadukkaita. 

Katon asennustyöt aloitetaan aikataulun mukaisesti sekä sen toteuttaa vain ja ainoastaan työsuhteessa olevat Pisan omat ammattitaitoiset suomalaiset asentajat. Teemme kaikki kattoremontit aina avaimet käteen -periaatteella, joten työ tehdään viimeistellysti kerralla valmiiksi. Remonttikohde pysyy myös koko työn ajan siistinä, koska työn tuottamat jätteet siivotaan remontin päätteeksi pois. Tämä mahdollistaa usein myös sen, että talossa voi asua koko remontin ajan.

Kattoremonttien ohella teemme myös katonkorotukset

Huolettaako vanhan tasakattosi kunto tai tarvitsetko lisätilaa? Meiltä saatte ammattitaitoiset ratkaisut näihin ongelmiin. Katon muotoa muuttamalla voit unohtaa tasakattoisen katon murheenkryynit, ei enää vaivalloista puhtaanapitoa ja vuoto-ongelmia. 

Meiltä katonkorotukset aina suunnittelusta loppusiivoukseen asti. Uudeksi materiaaliksi meidän kautta pelti- , tiili- ja huopakatteet. Kysy lisää referensseistä myyjiltämme, kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoa kattoremonteista ja muista kattotöistä!