Peltikaton korjausta Tampereella, Pirkanmaalla ja Hämeenlinnassa

Peltikaton korjaus kannattaa jättää kattoremonttien asiantuntijan huoleksi, kun halutaan saada laadukkain lopputulos vähällä vaivalla. Me toteutamme peltikattojen korjaukset Tampereella ja muualla Pirkanmaalla sekä Hämeenlinnan seudulla kokonaisvaltaisesti alusta loppuun saakka siten, ettei sinun itse tarvitse huolehtia mistään. Asiakaslähtöinen avaimet käteen -toimintamalli peltikattoremonttien kohdalla on meille normaali toimintatapa. 

Milloin peltikatto kannattaa korjata?

Aina kattoa ei kannata lähteä uusimaan, jolloin pelkkä peltikattoremontti on hyvä ja kustannustehokas vaihtoehto. Peltikaton korjauksen ja pinnoituksen yhteydessä kaikki vuotokohdat remontoidaan. Näin katosta tulee käytännössä uudenveroinen ja vesitiivis taas vuosikausiksi. Toki jos katto on oikeasti todella huonossa kunnossa, tällöin korjaustyöhön ei kannata ryhtyä. Useimmissa tapauksissa kuitenkin kattoremontilla saadaan aikaiseksi kestävä lopputulos.

Peltikaton korjauksen kanssa ei kannata jahkailla – kuntotarkastuksella alkuun

Peltikattoremonttia ei kannata lykätä tuonnemmas. Jos peltikaton vesikatteessa on vaurioita, reikiä tai vuotokohtia, korjaustyöt olisi aloitettava mahdollisimman nopeasti suurempien vahinkojen estämiseksi. Aina vaadittavat korjaustoimenpiteet eivät edes ole suuria, jolloin vuotojen paikkaaminen ei kestä pitkään – tällöin on turha jäädä epäröimään, vaan on parempi kutsua ammattilainen paikalle saman tien antamaan kunto- ja toimenpidearvio. Me teemme nämä arviot aina maksutta, eivätkä ne sido sinua vielä mihinkään. Jos siis vähänkään epäröit peltikattosi kuntoa, ota meihin yhteyttä! Meiltä peltikaton korjaus onnistuu varmalla otteella Tampereen seudulla ja muualla Pirkanmaalla sekä Hämeenlinnan alueella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää peltikaton korjauksista!