Tiilikaton korjaus Tampereen ja Pirkanmaan alueella sekä Hämeenlinnassa

Tiilikaton korjaus pidentää tiilikaton ikää ja käyttövuosia merkittävästi. Katon täydellisen uusimisen sijaan tiilikaton remontilla päästään useimmissa tapauksissa uutta vastaavaan lopputulokseen varsin kustannustehokkaasti. Etenkin jos aluskatteet ovat kunnossa, tiilikattoremontti on edullisempi ja järkevämpi tapa edetä.

Palvelemme asiakkaitamme aina avaimet käteen -periaatteella, eli hoidamme kattoremontin kokonaisuudessaan alusta loppuun saakka. Huolehdimme myös kaikista tarvittavista materiaaleista, kuten vaihtotiilistä. Teemme tiilikattojen korjauksia Tampereella ja muualla Pirkanmaalla sekä Hämeenlinnan alueella.

Tiilikaton korjauksen tarve selviää kuntotarkastuksella

Jos epäilet vesikatteen vuotavan tai olevan vaurioitunut, katon kuntotarkastuksen avulla löydetään kaikki mahdolliset korjausta vaativat kohdat. Joskus tiilikaton isommat vauriot, kuten yksittäiset vioittuneet tiilet, voi nähdä ihan paljaallakin silmällä, mutta toisinaan vaaditaan tarkempia tutkimuksia vuotokohtien löytämiseksi. Kun korjaustarpeet ovat selvillä, voidaan tiilikattoremontti aloittaa saman tien. 

Olisiko tiilikattoremontti ajankohtainen? Ota yhteyttä

Asian kanssa ei kuitenkaan kannata jahkailla – kutsu meidät paikan päälle suorittamaan maksuton kuntoarvio. Kuntoarvio ei vielä sido tai velvoita sinua mihinkään, mutta sillä saat heti tietoa mahdollisista korjaustarpeista. Ota siis oitis yhteyttä! Tiilikattoremontti saadaan sen jälkeen nopeasti käyntiin, jos tarvetta on.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tiilikaton korjauksista!